Четвер
02.05.2024
12:32
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт викладача Кравченко І. І.
Головна Реєстрація Вхід
ПЕРЕРОБКА »
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Лекція 1 Реалізація тварин на м'ясопереробні підприємства

Лекція 2 Переробка забійних тварин і птиці

Лекція 3 Оцінювання туш та сортовий розруб

Лекція 4 Вет-сан оцінка продуктів забою

Лекція 5 Склад та властивості м'яса

Лекція 6 Вплив спадкових факторів на якість м'яса

Лекція 7 Дозрівання м'яса

Лекція 8 Псування м'яса

Лекція 9 Консервування м'яса

Лекція 10 Субпродукти

Лекція 11 Ковбасні вироби

Відеоролик "Сировина для ковбасних виробів "

Лекція 12 Технологія переробки риби

Лекція 13 Переробка меду

Лекція 14 Молоко як сировина для промисловості

Лекція 15 Умови отримання доброякісного молока

Лекція 16 Технологічні процеси переробки молока

Лекція 17 

Лекція 18 Технологія кисломолочних продуктів

Лекція 19 Технологія виробництва масла

Лекція 20 Технологія виробництва сиру

Лекція 21 Технологія виробництва згущеного і сухого молока

Лекція 22 Технологія виробництва морозива

Лекція 23 Технологія виробництва продукції із знежиреного молока

Лекція 24 Технологія переробки птиці

Лекція 25 Технологія переробки яєчної промисловості

Лекція 26 Категорії та види стандартів

 

Навчальна практика №5  Консерви

Навчальна практика №6 Переробка молока

 

 

Вхід на сайт

Пошук

Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook